Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Snelmenu

 Accreditatie Intercollegiaal overleg

Accreditatie aanvragen voor Intercollegiaal overleg en Journal club
Criteria
Kosten
Presentie & Notulen
Account en autorisatie
Het aanvragen van accreditatie voor intercollegiaal overleg, een journal club of deelname aan kennisnetwerken verloopt in PE-online, het systeem voor accreditatie en registratie. Hiervoor is een 'opleider/scholingsaanbieder' account nodig.

Klik hier om een account aan te maken en autorisatie aan te vragen in PE-online

Accreditatie-aanvraag
Na het aanmaken van je account en de autorisatie kun je de accreditatie aanvragen:  
  • Log in op het opleidersaccount in PE-online
  • Klik op 'Accreditatieaanvraag indienen'.
  • Volg de routing van de aanvraag. 

Aanvragen voor intercollegiaal overleg lopen per kalenderjaar* en dienen voor 1 april van het betreffende jaar ingediend te zijn.

Aanvragen voor journal club en voor deelname aan kennisnetwerken hoeven niet voor een bepaalde datum ingediend te worden. ​

Meer informatie over deelname aan kennisnetwerken 

Lees meer (pdf)

(voorlopige) Accreditatie bij intercollegiaal overleg en journal club
Nadat de aanvraag is ingediend en is beoordeeld, wordt er een voorlopige accreditatie verleend. Als er meer informatie nodig is dan ontvang je hierover via het accreditatie-portal bericht. 

Aan het eind van de accreditatieperiode voegt de aanvrager in de accreditatie-aanvraag alle benodigde documenten toe. Er vindt dan een beoordeling plaats. Bij goedkeuring wordt de presentie definitief gemaakt en worden de punten bijgeschreven in de digitaal portfolio's van de deelnemers.

Presentie toevoegen 
Na de bijeenkomst van een intercollegiaal overleg of journal club voegt de aanvrager de presentie en verslagen toe. Lees meer bij de tab Presentie & Notulen. 
 
* sommige groepen zijn door de setting gebonden aan een schooljaar. Aanvraag voor een schooljaar dienen voor 1 december van het lopende jaar te zijn ingediend.​