Kwaliteitsregister
Paramedici
Intranet

Skip Navigation LinksStart

Digitaal Portfolio
Registers raadplegen
Vragen
Mijn KP
Snelmenu

 Accreditatie Scholing

Account aanmaken en autorisatie aanvragen
Aanvraag en criteria
Zelfstudie
Accreditatieperiodes
Kosten
Scholing Voor & Door
Presentie

Nieuw account aanmaken 

Voor het aanvragen van accreditatie voor bij- en nascholing heb je een account in PE-online nodig. We adviseren om de standaardvoorwaarden van ADAP en de criteria voor bij- en nascholing eerst te lezen. Je kunt gratis een account aanvragen. Klik hier om een account aan te vragen

  • Velden met een verplichte invoer zijn gemarkeerd met een *. Wanneer je meer informatie wilt over wat je precies moet invullen in welk veld kun je met de muis op het (?) gaan staan. Er verschijnt dan meer informatie in de rechter bovenhoek van het scherm.
  • Klik op de knop "Aanmaken" boven in het scherm nadat je alle informatie hebt ingevuld.
  • Je ontvangt een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord in te stellen.
  • Onder de button Instituutgegevens kun je je Contactgegevens wijzigen, kun je bij Instellingen instellen dat je een herinnering wilt ontvangen als je accreditatie verloopt en kun je bij Meldingen aangeven hoe vaak je meldingen wilt ontvangen. 
  • Krijg je de foutmelding "De naam van organisatie dient uniek te zijn"? Mogelijk heeft een collega van je al een account aangemaakt of de naam is te algemeen. 
  • Kom je er niet uit? Klik dan op de button Help voor de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk: info@accreditatie.nu

Autorisatie aanvragen

Om eenmalig autorisatie aan te vragen log je eerst in op je account. Nadat je bent ingelogd ga je naar het menu "Autorisatie". Op deze pagina vind je een lijst van alle verenigingen en registers waar je accreditatie kan aanvragen. Zoek de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici op in de lijst en klik op "Autorisatie aanvragen". Beantwoord de vragen klik op de knop "Versturen". 

Nadat je de autorisatie-aanvraag hebt verzonden wordt deze beoordeelt door accreditatiebureau ADAP. Dit kan enkele werkdagen duren. Is de aanvraag goedgekeurd dan ontvang je daarvan een bericht in je account in PE-online. Wordt je aanvraag afgewezen dan ontvang je daarvan een e-mail.